Peste 80 de negreșteni, angajaţi pe loc la Bursa locurilor de muncă

Bursa locurilor de muncă organizată azi la Negrești-Oaș, împreună cu AJOFM Satu Mare, la cererea Greif Flexibles România, a fost un real succes, după cum susține primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.
Au fost prezente peste 180 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, iar angajatorii – Greif Flexibles, Crișeni SRL, Ciceu SRL și Edilcom SRL – au oferit 74 de locuri de muncă. În cadrul bursei au fost intervievate 108 persoane, dintre care 82 au fost selectate în vederea încadrării.
Un alt beneficiu al Bursei de azi este că opt persoane au fost direcționate spre Liceul ”Ioniță G. Andron” pentru a beneficia de programul ”A doua șansă” pentru a urma o formă de învățământ și pentru a obține o certificare. Un lucru benefic pentru acele persoane care din diverse motive nu și-au putut urma studiile la timp, iar acum se află în imposibilitatea de a-și găsi un loc de muncă.
”Vom repeta pe viitor astfel de burse pentru a pune față în față angajatorii aflați în căutare de angajați și negreștenii aflați în căutarea unui loc de muncă”, a mai spus primarul Negreștiului, Aurelia Fedorca.

Articolul precedentInspectori DSVSA falşi, în Satu Mare
Articolul următorTot mai puţini pensionari din agricultură în Satu Mare