Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR) va avea loc în perioada 15 – 18 februarie, la Centrul Expoziţional Romexpo din Capitală, au anunţat, miercuri, organizatorii.

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES, timp de patru zile, expozanţii vor oferi reduceri exclusive, pachete „all-inclusive” şi promoţii, fie pentru escapade urbane, fie pentru vacanţe exotice.

Astfel, la Târgul de Turism al României poate fi achiziţionată o vacanţă de 7 nopţi în Turcia – Antalya, cu zbor şi regim „all inclusive”, la preţul de 389 euro. În acelaşi timp, pentru un concediu în Bulgaria, un sejur de cinci nopţi costă doar 89 de euro.

În plus, vor fi reduceri de până la 50% la city break-uri în Barcelona, Roma, Istanbul, Atena, Lisabona, Paris, Madrid, Londra, Milano şi Florenţa, alături de concedii de vară, cu un discount de până la 40%, în Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru.

În ceea ce priveşte destinaţiile exotice, la TTR 2024 vor fi disponibile pachete de lux, cu preţuri reduse până la 30% pentru Bali, Maldive, Mauritius, Seychelles, Tulum sau Punta Cana.

De asemenea, agenţiile şi tur-operatorii au oferte pentru vacanţa de 1 Mai şi de Paşte 2024 pe litoralul românesc sau în inima Carpaţilor, cu reduceri de până la 30%.

Programul de vizitare al târgului de profil este următorul: 15 – 17 februarie, în intervalul orar 10:00 – 18:00, iar pe 18 februarie, între orele 10:00 – 16:00. Biletul de intrare costă 20 de lei pe zi.

AGERPRES

Articolul precedentSalvați Copiii solicită Parlamentului interdicția publicității pentru jocurile de noroc
Articolul următorMureșenii beneficiază timp de 2 săptămâni de serviciile Caravanei Medicale