Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri, finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru încă trei județe, anunță ministrul Cseke Attila.

Astfel, pe pagina Ministerului Dezvoltării au fost publicate listele investițiilor care vor fi realizate în județele Satu Mare, Teleorman și Timiș.

Conform criteriilor de selectare, în județul Satu Mare, au fost aprobate spre finanțare 83 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.113.633.948,78 lei.

În județul Teleorman, ministerul va finanța 114  obiective de investiții, în valoare totală de 1.532.371.741,19 lei, reprezentând aproximativ 61% din cuantumul tuturor solicitărilor de finanțare.

Unitățile administrativ-teritoriale din județul Timiș vor putea implementa 124 de proiecte, în valoare totală de 1.386.652.122,92 lei.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentEuropa și SUA trebuie să-i spună un „NU” mult mai ferm unui criminal precum Putin – Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România
Articolul următorNoi avertizări meteo de ploi abundente! COD PORTOCALIU și COD GALBEN în toată țara! ALERTĂ COD ROȘU în 3 județe