Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza creșterii debitul râului Suceava, terasamentul podului provizoriu creat peste DN 2H s-a surpat, în localitatea Milișăuți, județul Suceava. Circulația rutieră este deviată pe rute ocolitoare.

Ceața reduce vizibilitatea la sub 200 metri, izolat la sub 50 metri, pe raza județelor Neamț și Suceava.

La nivelul țării, se circulă, în general, pe un carosabil uscat, cu excepția zonei de S-E, unde izolat sub precipitații sub formă de ploaie slabă.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să circule cu atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de drum, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informa, la ora 8.15, că traficul este oprit aproximativ 20 de minute pe DN 66 Hațeg – Petroșani, în zona localității Merișor, județul Hunedoara, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unei autoutilitare. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Articolul precedentȘedință crucială a Coaliției. PSD și PNL discută cu mandatul pe masă
Articolul următorPrognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni