Primăria Municipiului Satu Mare a demarat în primăvara acestui an o acțiune de plantare a arborilor în mai multe zone din oraș, care a fost reluată în această toamnă. 

Pe mai multe străzi din oraș au fost deja plantați în acest sezon de toamnă peste 400 de arbori, atât pe malul drept al Someșului, cât și în cartierele Micro 17, Micro 16, Carpaţi I şi Carpaţi II.
Au fost plantați puieți în locul arborilor bătrâni sau bolnavi. Primăria susține că pentru fiecare copac tăiat s-a plantat altul, iar acțiunea de completare a arborilor va continua.
Acţiunile de plantare a arborilor pe străzile oraşului, în cadrul campaniei de toamnă, au vizat mai multe zone din oraș, dintre care amintim străzile: Ioan Slavici, George Coșbuc, Crinului, Drăganilor, Turturelelor, Ștefan cel Mare, dar și zona Piaței Mici, parcare Pod Decebal, parcul U.F.O, precum și în cvartalele de parcări situate între str. Jubileului- Bld. Independenței -str. Ion Vidu – str. Bobocului etc. În total, în această toamnă vor fi plantați peste 600 de arbori.
Anul trecut Primăria Municipiului Satu Mare a plantat peste 500 de arbori pe străzile: Henri Coandă, Cuza Vodă, Horea, Bariţiu, Wolfenbuttel, Almaşului, Retezatului, Rodnei. Campania de plantare va continua și în primăvara anului viitor și pe alte străzi din oraș.
Articolul precedentControale în trenuri și în centrele de colectare a fierului vechi
Articolul următorAlocațiile pentru copii vor crește de la 1 ianuarie 2020