Secretarul general al PRO România, deputatul Ion Mocioalcă, și senatorul Adrian Țuțuianu, fost ministru al Apărării Naționale, se vor afla joi și vineri în vizită oficială în județul Satu Mare, unde vor avea întâlniri cu membrii și simpatizanții Pro România.

Oaspeții vor sosi joi în Satu Mare, urmând ca împreună cu deputatul Octavian Petric – coordonator al PRO România Satu Mare – să aibă întâlniri cu membrii și simpatizanții în localități din județul Satu Mare, dar și scurte vizite în județele Sălaj, Maramureș și Bihor.

Ziua de vineri va fi dedicată întâlnirii cu membrii și simpatizanții din Satu Mare, la sediul partidului, de la ora 12.00, care va fi urmată de o conferință de presă.

Coordonatorii Pro România Satu Mare, deputatul Octavian Petric și Dorel Coica, îi invită pe sătmărenii care doresc să se alăture echipei lui Victor Ponta să participe pe întâlnirea de vineri, 8 martie, de la sediul Pro România de pe strada Horea din municipiul Satu Mare.

În cadrul întâlnirii vor fi dezbătute teme de țară importante, precum și strategia Pro România în vederea alegerilor europarlamentare care vor avea loc în luna mai 2019.

Articolul precedentSatu Mare are șansa de a fi din nou gazda evenimentului Bucurie în Mișcare
Articolul următorProiectul GRAB – GRup de suport pentru femeile victime ale ABuzurilor a împlinit un an de existenţă