Bucurie în Mișcare este un eveniment sportiv ce se desfasoara la nivel national si care se adreseaza oricarei categorii de varsta. Timp de doua zile vor avea loc spectacole si jocuri pentru copii, concursuri, demonstratii sportive si de dans, nelipsind nici premiile sau tombola.

Asociatia de Tineret, Turism si Ecologie Cutezatorii Muntilor provoaca satmarenii sa se implice si impreuna sa aducem acest eveniment si la Satu Mare. Ce trebuie sa faci: pana pe 15 martie poti posta pe pagina personala de Facebook si pe Instagram cel mult 5 poze sau filmulete pe zi, care sa ilustreze bucuria de a face miscare (postarile trebuie sa fie publice ca sa poata fi validate), eticheteaza pagina Bucurie in Miscare si nu uita sa mentionezi (cu un #) orasul Satu Mare.

32 de orașe intră anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, parte a programului Bucurie în Mișcare, derulat din 2012 de Asociația 11even din Cluj, cu sprijinul Kaufland România. Fiecare persoană care a împlinit 16 ani își poate susține orașul în competiție. Fiecare postare valorează 10 puncte, iar orașele care adună cel mai mare punctaj câștigă un festival Bucurie în Mișcare. Cele 12 festivaluri vor avea loc în perioada mai – iunie și presupun, în fiecare oraș, două zile cu zeci de activități în aer liber, demonstrații și concursuri diverse.

De editia de anul trecut a festivalului Bucurie in Miscare din Satu Mare s-au bucurat peste 2.000 de satmareni de toate varstele.

Articolul precedentAccident rutier în Moftinu Mic
Articolul următorLideri ai PRO România, deputatul Ion Mocioalcă și senatorul Adrian Țuțuianu, vin la Satu Mare