Expoziție de desene și grafică cu tema ”Motive și simboluri din creația Eminesciană”, la Castelul din Carei

În Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei sunt expuse de ieri lucrările de desen și grafică ale elevilor care au participat la cea de-a V-a ediție a concursului de desene și grafică cu tema „Motive și simboluri din creația eminesciană”, organizat de Centrul Cultural Carei, în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
La ediția din acest an au fost trimise 23 de lucrări de la instituții de învățământ din județul Satu Mare. Au participat atât elevi de gimnaziu, cât și de liceu.
Lucrările vor fi expuse în sala castelului din Carei până la data de 11 februarie 2019, când vor fi anunțați câștigătorii concursului.
Gala de premiere va avea loc luni, 11 februarie 2019, de la ora 15.00, în Sala Cavalerilor a Castelului.
Față de edițiile din anii anteriori, pe lângă premiile oferite în urma evaluării lucrărilor de către un juriu de specialitate, vor fi oferite și premii de popularitate, în urma votului vizitatorilor.
Fiecare lucrare are un număr și poate fi votată de către vizitatorii castelului cu câte o ștampilă cu „Like”. Alături de panourile unde sunt expuse lucrările există listele cu cele 23 de numere. Lângă numărul aferent fiecărei creații se poate pune o ștampilă cu un „Like”. Fiecare lucrare poate fi votată o singură data de către o persoană. Primele 5 lucrări care vor obține cele mai multe „Like”-uri vor primi premii de popularitate din partea vizitatorilor.

Articolul precedentDistribuția merelor în școlile sătmărene a început cu probleme
Articolul următorLabirintul reciclării | 75 de unități școlare înscrise în proiect colectează flacoane