Echipele de intervenție ale Electrica lucrează în continuare pentru realimentarea tuturor consumatorilor din județ

Curentul electric a revenit în mai multe zone din Satu Mare. Echipele Electrica lucrează în continuare.

Din cauza condițiilor meteo extreme au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord. În multe dintre situații, liniile electrice au fost afectate de vegetația ruptă sub greutatea zăpezii sau din cauza viscolului.
”Echipele de intervenție, mentenanță și construcții energetice ale SDEE Transilvania Nord au acționat pe parcursul întregii nopți pentru remedierea defecțiunilor produse de ninsoare și viscol”, susține conducerea Electrica.
În județul Satu Mare, datorită eforturilor neîntrerupte ale echipelor, a fost restabilită alimentarea cu energie electrică în multe dintre zonele afectate. Se lucrează în continuare pentru realimentarea tuturor consumatorilor.
Intervențiile echipelor SDEE Transilvania Nord vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate, dar, în anumite situații, sunt îngreunate de accesul dificil cauzat fie de condițiile meteo încă nefavorabile, fie de vegetația ruptă și căzută peste liniile de înaltă sau de medie tensiune.

Articolul precedentTablă inteligentă donată elevilor din satul Pomi
Articolul următor4.500 de tone de material antiderapant folosite pentru deszăpezire în județul Satu Mare