Au fost modernizate patru noi cvartale de parcări în cartierele Micro 17 şi Carpați II

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, alături de administratorul public, Maskulik Csaba, au efectuat astăzi, 3 august, recepția tehnică la terminarea lucrărilor de modernizare a 4 cvartale de parcări, după ce comisia de recepție, formată din personalul specializat din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare, dirigintele de șantier, executantul și specialiștii din cadrul Inspectoratului Județean în Construcții au făcut o vizită în teren pentru a verifica modul în care executantul a respectat cerințele din proiect.

  • “Alături de comisia de efectuarea a recepție, am participat la verificarea lucrărilor de modernizarea a 4 cvartale de parcări situate în Micro 17, respectiv în Carpați II. În cadrul acestor proiecte a fost inclusă și amenajarea trotuarelor și a căilor de acces la intrarea în blocuri! În următoarea perioadă vom face o nouă vizită în aceste cartiere pentru a vedea și modul în care executantul a respectat cerințele din proiect privind derularea lucrărilor de amenajarea a celorlate cvartale care se află încă în lucru”, a declarat primarul Kereskényi Gábor. 

Astfel s-au executat lucrări la fundație, amenajarea platformei asfaltate pentru parcările propriu-zise, amenajarea trotuarelor și a căilor de acces la intrarea în blocuri, aducerea la nivel a căminelor pentru scurgerea apelor pluviale, marcaje rutiere și marcarea locurilor de parcare.

Comisia a constat admiterea recepeției pentru toate cele 4 cvartale de parcări: 

  • Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului;
  • Cvartalul delimitat de Bulevardul Lucian Blaga, străzile Bârgăului, Ganea;
  • Cvartalul delimitat de străzile Brașov, J.L Calderon, Belșugului, Jocului;
  • Cvartalul delimitat de blocurile nr. 1A, 1B, 3A, 5, 7, 9A, 9C, 11 de pe str. Ostrovului;

Valoarea lucrărilor de modernizare a celor 4 cvartale de parcări este de peste 1,2 milioane lei.

Articolul precedentConcurs național ecvestru, la Valea Măriei
Articolul următorVernisajul expoziției anuale de arte vizuale ”Provinciart”, la Carei