Vernisajul expoziției anuale de arte vizuale ”Provinciart”, la Carei

În sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției anuale de arte vizuale a artiștilor din cadrul Asociației ”Provinciart”.
Au expus artiștii: Gui Demeter, Lázin Csaba, Lendvay Zoltán, Fastus József, Virginia Pișcorean, Smaranda Nemethi, cât și invitata acestora, Dorothea Fleiss.
Evenimentul a debutat cu un moment muzical susținut de Larisa Latiș, după care a luat cuvântul primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, care a mulțumit artiștilor pentru ceea ce fac atât pentru artă în general, cât și pentru viața culturală a acestui oraș.
Manifestarea s-a încheiat cu un alt moment muzical, susținut de solista Koch Vanessza, acompaniată la chitară de prof. Szűcs József.
Expoziția va putea fi vizitată până la data de 18 august 2018. Evenimentul se desfășoară în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului CAREIFEST și este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei și Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural ”Gróf Károlyi”.

Articolul precedentAu fost modernizate patru noi cvartale de parcări în cartierele Micro 17 şi Carpați II
Articolul următorZeci de sătmăreni, prezenți la prima competiție Spartan Race organizată în România