Acțiune de dezinsecție și deratizare în locuințele sociale din Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare prin Serviciului Public de Asistență Socială a dispus ca în perioada 10- 21 septembrie să se desfășoare o amplă acțiune de dezinsecție și deratizare în locuințele sociale și de necesitate de pe străzile: Toamnei, Timișului, Târnavei, Zefirului și Ostrovului.
Astfel, azi, 19 septembrie, firma de specialitate a deratizat locuințele sociale de pe străzile Zefirului și Timișului, locatarii fiind rugați să scoată din locuințe covoarele, pernele, precum și alte bunuri, astfel încât acțiunea să fie cât mai eficientă și să fie eliminate eventualele focare de insecte dăunătoare.
De asemenea, persoanelor care stau în aceste locuințe li s-a atras atenția că acțiunile de dezinsecție nu pot fi eficiente dacă nu sunt dispuși să renunțe la lucrurile vechi și la deșeurile pe care le adună în jurul locuințelor.
Serviciul Public de Asistență Socială alături de Poliția Locală organizează periodic acțiuni cu persoanele care depun muncă în folosul comunității pentru igienizarea zonei Zefirului, însă indolența unora dintre cei care locuiesc aici este dusă la extrem.
Conducerea Primăriei este determinată să ia măsuri mai drastice împotriva acelor persoane care refuză să respecte normele igienico-sanitare și nu vor să își facă curățenie în locuințe și în jurul acestora.

Articolul precedentPatru studenți la Arte expun la Cetatea Ardud
Articolul următorBărbat prins în flagrant de polițiști. A tâlhărit două femei