Vaccin antirabic gratuit

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștința publică că vaccinarea antirabică a carnasierelor domestice nu mai este condiţionată de microciparea în prealabil a animalelor.
Astfel, la nivelul municipiului Satu Mare, stăpânii câinilor pot solicita acest vaccin antirabic GRATUIT începând din data de 20.11.2018, la cabinetul medical veterinar situat pe str. Toamnei, nr.32, între orele 9.00-16.00.
Până în prezent, stăpânii de câini care nu-și permiteau să plătească pentru implantarea microcipului, carnet și înregistrare, nu puteau beneficia nici de vaccinul gratuit și obligatoriu pentru animalele lor de companie.
Vaccinarea antirabică este foarte importantă nu doar pentru stare de sănătate a animalelor, dar și pentru prevenirea contractării de boli de către om.

Articolul precedentSpectacolul “Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri”, pe scena Teatrului de Nord
Articolul următorAlu Menziken a inaugurat cea mai modernă fabrică de extrudare de aluminiu și topitorie din județul Satu Mare