Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a avut azi o întâlnire cu conducerea ștrandului Joy pentru a analiza oportunitatea deschiderii ștrandului în contextul evoluției actuale a epidemiei de coronavirus. Având în vedere creșterea îngrijorătoare a numărului de noi cazuri de COVID-19 în unele județe din zona de nord-vest a țării, s-a ajuns la concluzia că deschiderea ștrandului începând cu data de 1 august 2020 ar fi prea riscantă pentru sănătatea careienilor.

”Chiar dacă în Carei și în județul Satu Mare situația este sub control, dacă se deschide ștrandul ne putem trezi oricând ca noul coronavirus să fie adus în orașul nostru de către eventuali clienți infectați, veniți din județe precum Cluj, Sălaj, Maramureș, Bihor sau Bistrița. Întrucât sezonul estival oricum se apropie de sfârșit, am ajuns la concluzia că nu merită să riscăm atât de mult. Înțeleg că numeroși careieni, care nu au plecat nicăieri în concedii din cauza pandemiei, de abia așteaptă deschiderea ștrandului, dar nu ne dorim să creăm un focar de coronavirus în orașul nostru. Mai bine să așteptăm până anul viitor, când ștrandul va putea fi deschis în condiții de siguranță deplină. Poate până atunci vom reuși să scăpăm și de coronavirus”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

Reprezentanții ștrandului au spus că erau pregătiți cu multe surprize.

”Am făcut pregătiri serioase pentru deschiderea ștrandului la 1 august, așa cum am convenit anterior cu domnul primar Kovacs. Însă, analizând evoluția îngrijorătoare a pandemiei de coronavirus, suntem și noi de părere că ar fi mult prea riscant să deschidem porțile ștrandului la începutul lunii viitoare. După cum am mai spus, pentru noi, pe primul loc este sănătatea și siguranța clienților noștri, în general, și a careienilor, în mod special. Vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne revedem cu bine în sezonul estival 2021, pentru care ne facem deja planuri importante”, au declarat reprezentanții ștrandului Joy.

Articolul precedentOdoreu: Doi minori aflaţi pe o bicicletă au fost loviţi de o maşină
Articolul următorVioleta Alexandru: Oamenii să se uite în spitale și să vadă că nu este de glumit!