Un pieton, de 33 de ani, a fost rănit grav în urma unui accident rutier produs ieri, 24 februarie, pe raza localității Cehal.
La data de 24 februarie, în jurul orei 22.50, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității Cehal.
În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Cehal, care a fost accidentat grav de un autoturism, care a părăsit locul accidentului după impact.
În urma mobilizării rapide și a activităților efectuate de polițiștii rutieri, aceștia au reușit identificarea la scurt timp a conducătorului auto, implicat în eveniment, în persoana unui bărbat, de 31 de ani, din localitatea Orbău, și au stabilit faptul că acesta, aflându-se la volanul unui autoturism pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare la efectuarea unei manevre de depășire, l-a accidentat grav pe bărbatul, de 33 de ani, care în calitate de pieton se afla neregulamentar pe carosabil, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.
Cercetările efectuate de polițiști, au mai stabilit și faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie, totodată se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul alcooltest fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, cu șoferul în stare de reținere urmând ca în cursul zilei de azi, acesta să fie prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentStrângere de tablouri pentru spitalul din Negreşti-Oaş, în cadrul Campaniei #SpitaleColor
Articolul următorRazii de amploare în Tășnad. Peste 130 de persoane, legitimate de polițiști