Sute de copii din nouă sate din județul Satu Mare au primit cadouri din partea copiilor din grădinițele și școlilele din comunitățile germane Arnstorf, Reischach, Erlbach, Perlach, Johanniskirchen, Eichendorf și Linden.

Cadourile au fost înmânate de Fundația Hans Lindner celor peste 760 de copii din județul nostru.
Cadourile venite din Germania au ajuns chiar de Moș Nicolae la copiii din satele: Andrid, Dindeștiu Mare, Irina, Santău, Chereușa, Sudurău, Ghirișa, Unimăt și Rătești.

Colindele, bucuria și emoția inocentă cu care au fost primiți reprezentanții fundației, i-a încurajat și le-a dat speranță că drumurile între oameni încă există.

Fundația Hans Lindner dorește să le mulțumească directorilor și profesorilor pentru ajutorul dat în organizare.

”Fundația Hans Lindner organizează an de an acțiunea de Crăciun, care a început din anul 2004, atunci când pentru întâia oară elevii școlilor din localitățile germane Arnstorf și Reischach au pregătit copiilor din județul Satu Mare cadouri de Crăciun.

Elevii școlilor din Germania, precum și colectivul de lucru al fundației, speră ca împreună cu darurile oferite au reușit să aducă lumină și spiritul Crăciunului în sufletele uneori prea încercate ale copiilor noștri. Lăsați Crăciunul să vină! Sărbători fericite!” spun reprezentanții fundației Hans Lindner.

Articolul precedentRealitatea virtuală, folosită într-o campanie de prevenire a furturilor din locuințe
Articolul următorFundaţia Maria și Teatrul de Nord Satu Mare au oferit cadouri copiilor din centrele de plasament