Ştafeta veteranilor Invictus ajunge mâine la Carei

Ștafeta Invictus Romania va ajunge mâine, de Ziua Armatei, la Carei. Evenimentul s-a află la a cincea ediţie şi reprezintă alergare în ștafetă pe trei trasee.
La Carei, de Ziua Armatei va avea loc reunirea celor trei trasee roşu, galben şi albastru, în faţa Monumentului Ostaşului Român.
„Ultimele 3 județe din România și ultimii 300 de kilometri ne așteaptă în următoarele 24 de ore. Ștafeta Veteranilor Invictus se apropie de final! Astăzi atacăm pe traseul albastru Oradea cu Daniel, Sorin și echipa Timișoara Arad, pe traseul galben, Zalăul cu Alin și echipa din Cluj, iar pe traseul roșu, Satu Mare cu echipa din Șimleu condusă de Florin. Voluntari civili și militari au ales să își arate respectul în acest fel față de eroii noștri. Mulți reprezentanți ai autorităților locale, cetățeni și mai ales copii, au ales să ne întâmpine pentru a ne aprecia efortul de a uni toată țara într-o alergare de peste 3000 de kilometri. Suntem aproape. Go Invictus!”, este mesajul voluntarilor Invictus România.
Ceremoniile dedicate Zilei Armatei vor începe la Carei la ora 11.00.

Articolul precedentCentru de zi pentru copiii din familii defavorizate, inaugurat în Satu Mare
Articolul următorAglomeraţie la vama Petea. Camionagiii așteaptă peste 360 de minute să iasă din țară