Transurban S.A. Satu Mare organizează concurs de desen cu tema „Autobuzul Moșului”. La acest concurs pot participa preșcolarii și elevii din clasele primare din municipiul Satu Mare.

Desenele depuse la sediul Transurban S.A. Satu Mare au fost postate pe pagina oficială de Facebook: Transurban Satu Mare.
Până în 2 decembrie 2019, ora 10.00, desenele scanate și postate pe pagina oficială de Facebook a Transurban Satu Mare vor putea fi apreciate de către  utilizatorii rețelei de socializare Facebook, apăsând butonul „Like“ („Îmi place“).

Câștigătorii concursului vor fi desemnați din rândul celor care vor întruni cele mai multe aprecieri de tipul „Like“ („Îmi place“), în ordine descrescătoare respectiv prin evaluarea de către o comisie de concurs, la data de 02 decembrie 2019, ora 10.00.

Criteriile de evaluare -originalitate -încadrarea în specificul concursului -aspectul estetic.

Desenul câștigător va fi imaginea societății în luna decembrie 2019 pe pagina oficială Facebook Transurban Satu Mare și pe site-ul transurbansatumare.ro.

Desenele primite vor fi afișate timp de o lună la sediul societății Transurban S.A. Satu Mare.

Articolul precedentNiciunul dintre locatarii blocului afectat de explozie nu a solicitat să doarmă în locurile de cazare puse la dispoziție de Primărie
Articolul următor”Caravana lui Moș Nicolae” va ajunge la elevii din cinci comune ale județului