Sătmărean prins cu aproape 8.000 grame de tutun la vama Urziceni

În data de 7 decembrie, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară Ioan C., în vârstă de 49 de ani, din județul Satu Mare, la volanul unui autoturism, înmatriculat România.
La controlul de frontieră efectuat pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au descoperit în mașină, mai multe pungi cu tutun, pentru care bărbatul nu a putut prezenta nici un document de proveniență.
În urma inventarierii tutunului a rezultat cantitatea de 7.930 grame tutun pentru fumat în valoare de 793 de lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.
Totodată, în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, peste 1 kg de tutun de fumat.

Articolul precedentFemeie prinsă de vameși cu țigări de contrabandă ascunse sub bara de protecție și sub bancheta mașinii
Articolul următorBaschet feminin | Prima victorie pentru CSM Satu Mare, acasă, cu CSM Târgoviște