Primăria Satu Mare va încheia un acord-cadru pentru achiziția de carburant auto pe bază de carduri

Municipalitatea anunță procedura de licitație prin mijloace electronice pentru carburanți auto (motorină și benzină) pe bază de carduri. Se urmărește încheierea unui acord-cadru pentru o durată de un an. Valoarea estimată fără TVA a contractului: 85.000 lei.
Cantitățile solicitate de carburant pentru perioada de derulare a contractului 1.01.2019-31.12.2019 este de aproximativ 15.600 litri motorină și 720 litri de benzină.
Municipalitatea deține un parc auto format din șapte autovehicule care se alimentează cu motorină și șase mopede, cu benzină.
Criteriul de adjudecare: prețul cel mai scăzut. Modul de prezentare a ofertei: Operatorii economici interesați vor încărca în catalogul electronic (SICAP) oferta de preț pentru serviciile mai sus menționate până la data de 17.12.2018, cu denumirea:” Carburanţi auto pe bază de carduri” – Municipiul Satu Mare, Cod CPV: 09100000-0. Ofertele vor fi întocmite conform documentației de atribuire, prețul va fi exprimat în lei fără TVA.

Articolul precedentVictima care a ars de vie în accidentul produs aseară în județul Satu Mare era un tânăr, de 20 de ani
Articolul următorImigrant din Bangladesh, depistat în Satu Mare