Poveste de Crăciun pentru 360 de copii din Satu Mare

Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare a organizat azi cea de-a XIV-a ediţie a campaniei caritabile ”Poveste de Crăciun”, cel mai mare eveniment caritabil din județul Satu Mare.
Peste 360 de copii au luat parte și în acest an la evenimentul ”Poveste de Crăciun”, la Teatrul de Nord Satu Mare. Dintre aceștia, 220 de copii se află în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, iar restul sunt beneficiari ai altor ONG-uri sau instituţii de asistenţă socială din oraş.

Actorii le-au pregătit celor mici spectacolul de teatru ”Cenuşăreasa” şi, ca în fiecare an, s-au întâlnit cu ”Moş Crăciun” care le-a oferit cadouri generoase: dulciuri, fructe, jucării și haine.

”Pentru acest eveniment au contribuit o serie de sponsori: Galant Leasing, Cabinet de Avocatură Cosma&Horotan; ingineri topografi autorizaţi de pe lângă Oficiul de Cadastru şi angajaţii acestui oficiu, Art Brutăria Micu, Notar Codreanu Adina-Gherghina, Cuptorul Casei, Fabrica de ciocolată Muller & Prietenii SRL; Nora Munteanu, Camelia Sima și colegii ei, Clasa Pregătitoare B de la Școala Constantin Brâncoveanu împreună cu învățătoarea Claudia Lengyel și părinții copiilor şi Grădiniţa ”Dumbrava Minunată” cu toţi părinţii, copiii, educatoarele şi directorul Nicoleta Gale”, au declarat organizatorii.

Articolul precedentSpectacole pentru elevi la Teatrul de Nord. Se joacă spectacolele ”Cenuşăreasa”, ”Profesorul de franceză” și ”Prostia omenească”
Articolul următorSistem modern de închiriere biciclete la Satu Mare