Asociația “Apel la Acțiune” începe în această seară seria de super petreceri caritabile, organizate în cele mai cool localuri din oraș. 

Pe langă muzică bună și prezentări de modă ieșite din tipar, toți cei care vor dona în cadrul proiectului vor primi o brățară personalizată care simbolizează împlinirea unei dorințe a copiilor din Familiile Nevoiase și din Centrele de Plasament din județ, anunță Asociația ”Apel la Acțiune”.

Urmează patru zile de petreceri la patru localuri din municipiu. Astfel: 

JOI – 05 decembrie Score Pub – un Retro Party cum nu s-a mai vazut cu Dj Vlad B.
VINERI – 06 decembrie Restaurant Capricci – sărbătorim un an de la deschiderea restaurantului cu TZika Sax şi Dj/MC Tony
SÂMBĂTĂ – 07 decembrie Cayo Pub – pretrecem împreună la până în zorii zilei cu Mr. Frankie și MC George Matioc
DUMINICĂ – 08 decembrie @Moose Bar – ne bem cafeaua la un WakeUp Call cu Andrew Stewart.

Pe data de 14 decembrie, la restaurantul K10, chef Andrada Banc (concurent #MasterChef) va pregăti bucate pe alese, iar vinul fiert nu va lipsi din meniu. Cei care doresc rezervări pot lua legătura cu organizatorii la nr. de telefon (0758) 890 524.

Duminică, 15 decembrie, sătmărenii sunt așteptați cu cea mai bună cafea la Moose Bar pentru încă un WakeUp Call, dar de data aceasta cu un invitat surpriză.
Șirul evenimentelor caritabile se încheie la NOX, în data de 21 decembrie, cu o super petrecere caritabilă dedicată elevilor sătmăreni.

Proiectul „Ajutoarele lui Mos Craciun”, organizat de catre Asociatia “Apel la Actiune”, a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie. Peste 300 de copii din familii nevoiase si Centre de Plasament din judetul Satu Mare i-au trimis deja Mosului scrisori ce cuprind lucruri la care viseaza de un an de zile.

Din donațiile strânse se vor acoperi numeroasele lipsuri materiale ale Centrelor și Caselor de Copii. Printre aceste nevoi enumerăm centrale termince, mașini de spălat, obiecte de mobilier cum ar fi paturi, noptiere, dulapuri, amenajarea spațiilor pentru studiu (birouri, scaune, calculatoare) si alte obiecte uzuale care le lipsesc.

De asemenea, cei care doresc să poarte pe mână simbolul de ajutor al Moșului o pot face achiziționând o brățară printr-o donație minimă de 10 lei la oricare dintre localurile amintite și bineînțeles de la Atelierul lui Moș Crăciun din incinta hotelului Dana 2.
Echipa asociației invită cu drag sătmărenii să se alăture acestui proiect de suflet!

Articolul precedentDirector adjunct nou la DSVSA Satu Mare
Articolul următorAccident în municipiul Satu Mare. O persoană a ajuns la spital