În cadrul acțiunilor care au vizat respectarea regimului de viteză, desfășurate în săptămâna 1 – 7 aprilie, polițiștii rutieri au controlat peste 600 de autovehicule și au aplicat peste 550 de sancțiuni contravenționale.
Acțiunile polițiștilor rutieri sătmăreni din săptămâna 1 – 7 aprilie, care au vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive, au dus la reținerea a 154 de permise de conducere, șoferilor care au depășit cu peste 50 km/h limita maximă admisă de viteză.
De asemenea, au fost aplicate 558 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au depășit limita de viteză atât în localități cât și în afara acestora.
Activitățile desfășurate de polițiștii rutieri sătmăreni, în săptămâna care a trecut, au avut loc în toate țările europene prevăzute fiind prevăzute în Calendarul de activități al TISPOL.
Poliția Rutieră reamintește conducătorilor auto că depăşirea limitelor legale de viteză reprezintă una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Articolul precedentPrimăria Satu Mare, indignată: Zeci de locuințe ANL stau goale în Satu Mare!
Articolul următorFotbal județean | Rezultatele înregistrate la jocurile din weekend în Liga 4 și Liga 5