Peste 120 de amenzi au fost aplicate, miercuri, de polițiștii sătmăreni, șoferilor care nu au respectat legile de circulație rutieră. Nouă conducători auto au rămas și fără permisul de conducere, 5 dintre aceștia fiind surprinși de radar cu viteze cuprinse între 101 km/h și 158 km/h.

 
 
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat miercuri, 14 iulie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ. 
 
Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 28.000 de lei.
 
De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto, 5 dintre aceștia cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, fiind filmați și înregistrați de aparatul radar cu viteze cuprinse între 101 km/h și 158 km/h.  
Articolul precedent100% TU DECIZI! Mohammad Murad, libanezul care a acaparat litoralul. Primul shaormar al țării a pus ochii pe Primăria Constanța
Articolul următorSenatul a VOTAT noua LEGE A CARANTINEI. Proiectul a suferit schimbări în proporţie de 90%