Peste 100 de sătmăreni s-au alăturat evenimentului ”Mers sportiv în orașul tău”

Asociaţia de Tineret, Turism şi Ecologie Cutezătorii Munţilor a adunat peste 100 de sătmăreni dornici de mișcare care au parcurs un traseu pe dig, de-a lungul râului Someș.
În weekend a avut loc cea de-a treia ediție a evenimentului ”Mers sportiv în orașul tău”, care a adunat aproximativ 100 de participanți dornici să petreacă o oră și jumătate făcând cea mai simplă formă de mișcare.
”Sunteți extraordinari cu toții! Voi dați viață orașului și v-o prelungiți pe a voastră! Voi dați exemplul potrivit celor ce încă se ”menajează”, că e iarnă! Voi arătați că și cel mic, dar și cel mare se simte bine după ce, în sfârșit, găsește timp pentru mișcare! Pentru voi existăm!”, spun reprezentanții Asociației.
”Suntem mândri de progresele fiecăruia, de motivațiile personale pe care le-ați găsit pentru a reveni la mersul nostru sportiv, dar mai ales de cei care au încercat pentru prima dată traseul lung și au dovedit că nu este peste puterile lor. Copii de 5 ani și peste, pensionari, tineri care vor să ajungă primii (deși nu acesta e scopul acțiunii noastre ☺), oameni care stimulează alți oameni, vouă tuturor: un mare bravo!
Fiți consecvenți și faceți un pic de mișcare, zi de zi! Noi vă dăm contextul, uneori, voi vi-l puteți inventa, zilnic! Mulțumim!” este mesajul membrilor Asociației Cutezatorii Munților.

Articolul precedentSpargere la Auchan Satu Mare. Hoţii au furat telefoane mobile
Articolul următorPro România își propune să devină prima formațiune politică românească din județul Satu Mare