Pro România își propune să devină prima formațiune politică românească din județul Satu Mare

Organizația PRO România Satu Mare își propune să devină prima formațiune politică românească din județul Satu Mare în opțiunile electoratului prin atragerea de oameni de calitate, personalități ale vieții publice, și prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, factură liberală în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.
Conducerea PRO România Satu Mare le mulțumește membrilor, simpatizanților și celorlalți participanți la întâlnirea cu președintele Victor Ponta și îi felicită pe cei patru colegi din PSD care s-au alăturat organizației (trei consilieri județeni și un consilier local – președinte de organizație), contribuind astfel la fundația unui partid de stânga autentic.
Pro România a transmis, printr-un comunicat de presă, că va duce o politică proactivă și vom pune dezvoltarea economică pe primul plan pentru a asigura bunăstarea românilor și resursele necesare unor servicii publice de calitate.

”Nu vrem să ne războim cu nimeni, însă nu putem trece cu vederea pozițiile PSD Satu Mare față de foștii lor colegi. Le solicităm să respecte deciziile celor care au ales să se alăture echipei PRO România pentru că au făcut acest gest la apelul și solicitările cetățenilor care i-au votat și care nu se mai regăsesc în PSD. Conducerea PSD invocă de fiecare dată faptul că cei care au părăsit partidul nu mai reprezintă de mult PSD – lucru adevărat, deoarece nu putem reprezenta interesele unor persoane cu probleme penale din conducerea locală și centrală în detrimentul promisiunilor din campania electorală și a necesităților cetățenilor.
Suntem convinși de succesul pe care îl va avea Pro România având în vedere nemulțumirile din interiorul PSD, dar și ale cetățenilor care urmăresc și resimt zilnic consecințele unor inițiative sau legi adoptate de PSD în favoarea unor persoane urmărite penal sau a unor grupuri de interese: Legea recursului compensatoriu și efectele ei, înstrăinarea resurselor de gaze din Marea Neagră (Legea offshore), Legea unică a salarizării care a creat discrepanțe uriașe în societatea românească, Legea pensiilor care elimină răspunderea penală a evazioniștilor, distribuirea sumelor alocate prin PNDL 1 și PNDL 2 pe criterii de prietenie și interese, amnistia și grațierea, modificarea codurilor penal și de procedură penală. Acestea sunt cele mai importante obiective care fac agenda guvernamentală și politică a PSD, în timp ce românii care muncesc au fost uitați.”

Pro România are ușile deschide pentru toți cei care vor să construiască o alternativă la ce fac acum PSD și PNL.
”Misiunea noastră este să arătăm că se poate construi pentru oameni fără să ne fundamentăm acțiunile pe ură, atac la persoană, certuri interminabile și să promovăm buna cuviință, decența în comportament și exprimare, respectul pentru valori autentice, onestitatea și integritatea”, se arată în comunicatul de presă.

Articolul precedentPeste 100 de sătmăreni s-au alăturat evenimentului ”Mers sportiv în orașul tău”
Articolul următorMedalie de bronz pentru sătmăreanca Greta Vereș, la Cupa Europei