Peste 100 de amenzi aplicate de polițiștii sătmăreni într-o singură zi

În cadrul activităților desfășurate de către polițiștii sătmăreni, în cursul zilei de ieri, 21 august, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, și pentru prevenirea accidentelor rutiere, aceștia au aplicat peste 115 sancțiuni contravenționale, în valoare aproximativă de 35.000 de lei.
Totodată, pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii rutieri au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto, pentru nerespectarea regimului de viteză și pentru consum de alcool și au ridicat un certificat de înmatriculare.
Șase conducători auto, cu vârste cuprinse între 27 și 37 ani au fost surprinși de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 102 km/h-120 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă legală admisă de 50 km/h.
Un conducător auto, de 43 de ani, din Dorolț a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pentru siguranța proprie, dar și a celorlalți participanți la trafic, conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte atât viteza legală admisă, cât și celelalte reglementări legislative în domeniul rutier.

Articolul precedentPostul de șef al Poliției Rutiere, scos din nou la concurs, după ce niciun candidat nu a trecut de proba interviului
Articolul următorDefecțiune la sistemul informatic al cazierului judiciar: documentul se eliberează, acum, în trei zile