Postul de șef al Poliției Rutiere, scos din nou la concurs, după ce niciun candidat nu a trecut de proba interviului

După ce niciunul dintre cei trei candidați înscriși pentru postul de șef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Satu Mare nu a promovat examenul pentru acest post, desfășurat la începutul lunii iulie, conducerea IPJ Satu Mare a scos din nou la concurs postul de șef al Serviciului Rutier.

Înscrierea candidaților se face în perioada 21-24.08.2018, în intervalul orar 09:00-14:00, doar în zilele lucrătoare, pe bază de raport depus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, situat în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazu.

Concursul va avea loc la sediul IPJ Satu Mare, în data de 19.09.2018, ora 10.00, după un program care va fi stabilit de către comisia de concurs şi comunicat candidaţilor, iar proba de concurs va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video.

Reamintim că la concursul anterior, desfășurat la începutul lunii iulie, s-au înscris comisar de poliție Marius Lupisca, Cătălin Dănciuți și Petru Păcurar. De la proba interviului a absentat un candidat, Cătălin Dănciuți, iar ceilalți doi candidați au obținut note sub 7.

Candidatul Marius Lupisca a obținut nota 6,42, iar Păcurar Petru, 4,50.

Astfel, postul de șef al Poliției Rutiere a rămas vacant.

Articolul precedentZeci de sătmăreni au donat ghiozdane pentru elevii sărmani
Articolul următorPeste 100 de amenzi aplicate de polițiștii sătmăreni într-o singură zi