Azi, în cadrul sesiunii ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România ediția din acest an patru primari din județul Satu Mare au primit premii din partea organizatorilor.

Primarul comunei Dorolț, Mihai Găman, și primarul comunei Racșa, Toma Betea, au primit titlul, trofeul și diploma de excelență ”Primar de 6 stele” în cadrul celei de-a XXIII-a sesiuni ordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, care a avut loc azi în București.

Titlurile le-au fost acordat în semn de apreciere pentru alegerea lor de 6 ori în funcția de primar, numărându-se printre cei mai longevivi și mai gospodari primari din țară și din județul Satu Mare.

”Azi, la Bucureşti, la Adunarea generală a Asociației Comunelor din România ACoR am primit titlul de ”Primar de 6 stele”, ca răsplată pentru meritele importante în dezvoltarea comunei și apreciere pentru alegerea de 6 ori ca primar al comunei Dorolț”, a declarat Mihai Găman.

Primarul comunei Hodod, Balogh Francisc, a primit diplomă de excelență ”Primar de 4 stele”, iar primarul comunei Tarna Mare, Mariana Sobius, a primit diplomă de excelență ”Primar de 3 stele”.

Au primit premii în cadrul proiectului Național ”Apele Unite ale României” pentru proiecte derulate, primarii comunelor Vetiș și Odoreu.

Articolul precedentCe spun polițiștii despre accidentul grav de lângă Ardud soldat cu șapte victime
Articolul următorAmbasadorul Republicii Federale Germania în România, în vizită la Satu Mare