O nouă ediție a Festivalului Vinului Bakator, în weekend. Formația Desperado, cap de afiș

În acest weekend va avea loc cea de-a 2-a ediția a Festivalului Vinului Bakator la Orașu Nou.
Anul trecut, Asociația Bakator a început o activitate de marketing cu scopul de a promova vinurile locale, s-a creat o identitate vizuală uniformă, s-a derulat și o campanie pentru a atrage atenția iubitorilor de vin asupra ”mărcii” reprezentative zonei, soiul Bakator.
În acest an, între 8-9 septembrie, se va marca o nouă ediție a Festivalului Vinului Bakator. Partea ”de specialitate” a festivalului începe în 8 septembrie, cu un schimb de experiență între viticultorii de nivel internațional, național și viticultorii locali.
Duminică, pe scena amplasată în centrul comunei, de la ora 15,00, va avea loc deschiderea oficială, după care se va derula un program variat. Astfel, de la 15.30, vor urca pe scenă: ansamblul folcloric din Cărășeu și ansamblul Bokréta din Orașu Nou care vor prezenta un program tradițional de muzică și dans folcloric.
Decernarea titlului ”Viticultorul Anului” va avea loc pe scenă de la ora 17.30, un juriu format din specialiști renumiți vor acorda acest titlu pe baza mai multor caracteristici. Membrii Asociației Bakator își doresc prin acordarea anuală a titlului ca toți membrii din Asociație să fie motivați pentru a produce vin de calitate.
De la ora 18,00, vor urca pe scenă: Horea Someșan, Heit Lóránd și formația, iar de la ora 20 talentul renumit de pe ecranele tv, László Attila va încânta publicul. După concertul Kristóf Katalin și Milan, urmează trupa de blues-rock Father, Son & Friend, iar de la ora 23, formația Desperado va încheia seria concertelor festivalului.

Articolul precedentITM Satu Mare: Amenzi de 80.000 de lei pentru munca „la negru”
Articolul următorZiua Pompierilor din România va fi marcată prin ample manifestări la Carei