O delegație din Republica Moldova, în vizită de lucru la Negrești Oaș

O delegaţie din Raionul Cahul din Republica Moldova, formată din primari şi consilieri locali, au fost ieri, 18 iulie, oaspeții orașului Negrești Oaș pentru o întâlnire de lucru.
Împreună cu operatorul de apă şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru apă şi canal, primarul Aurelia Fedorca a prezentat strategia de dezvoltare a oraşului, iar ceilalţi au vorbit despre importanţa guvernanţei corporative la societăţi în care statul sau o unitate teritorial administrativă este acţionar majoritar şi despre evoluţia serviciilor de apa şi canalizare în oraşul Negreşti Oaş.
S-au purtat discuţii cu privire la găsirea modalităţilor de ridicare a standardelor în ceea ce priveşte sectorul de apă şi apă uzată.
„Pe lângă investițiile de extindere şi modernizare a sistemelor de apă din fonduri europene, atrase pe exercițiul financiar precedent, ne pregătim pentru o nouă finanțare nerambursabilă pentru perioada 2014-2020, care va creşte cu siguranţă standardul serviciilor în sectorul de apă”, a spus primarul Negreștiului, Aurelia Fedorca.

Articolul precedentDacian Cioloș vine la Satu Mare
Articolul următorPesta Porcină Africană afectează tot mai multe gospodării și firme sătmărene