Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a verificat stadiul lucrărilor la Centura Sătmarului. Cuc s-a declarat nemulțumit de stadiul lucrărilor.

Constructorul a explicat că investiția este finalizată în proporție de 15%. Motivul pentru care lucrările merg încet ține de probleme întâmpinate cu relocarea rețelelor de canalizare și electricitate.
Supărat, ministrul a amenințat cu rezilierea contractului, dacă nu sunt respectate termenele stabilite prin contract.

  • ”Eu am să țin legătura cu domnul prefect, care o să mă anunțe dacă mobilizarea a fost doar astăzi sau e permanentă. Vreau ca acest obiectiv, până la sfârșitul anului să ajungeți undeva la 70-80%, că puteți să faceți”, a fost mesajul ministrului Cuc.

Mai mult, acesta a amenințat cu rezilierea contractului și în cazul neplății subcontractanților: ”Plătiți subcontractorii! Dacă aud că e vreun român neplătit sau nedeclarat, este un motiv pentru care voi purcede la rezilierea contractului”, a spus ministrul.
”Sper că nu a fost o mobilizare de conjunctură!” a spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la finalul vizitei de lucru fulger anunțată în județul Satu Mare.

VIDEO cu declarațiile ministrului

Articolul precedentBaschet | CSM Satu Mare joacă diseară primul meci al finalei LNBF
Articolul următorSătmărean prins beat la volan și cu permisul suspendat