Aflați în plină perioadă de pregătiri pentru returul sezonului 2019/2020, jucătorii echipei CSM Satu Mare încheie fiecare săptămână de antrenamente cu un meci amical, iar astăzi au jucat în compania celor de la Csenger FC.

După dubla cu Fehérgyarmat în care au înregistrat o înfrângere și o victorie, sătmărenii au învins, tot pe terenul sintetic din Fehérgyarmat, echipa din Liga 5, Csenger SC, cu scorul de 5-1.

Bogdan Faur a deschis scorul după doar zece minute de joc, maghiarii au egalat în minutul 17, Faur a marcat din nou, din penalty, în minutul 30, iar Jakab a marcat pentru 3-1 și a stabilit scorul pauzei. În partea a doua, antrenorul Zoltan Ritli a făcut mai multe modificări, toți jucătorii care au făcut deplasarea au jucat, iar Portik și Zima au marcat câte un gol și au închis tabela la scorul de 5-1 pentru CSM.

Săptămâna viitoare, CSM Satu Mare are programante alte două jocuri amicale, miercuri, la Valea lui Mihai, iar în weekend cu Luceafărul Decebal.

Amical | Csenger FC 1 – 5 CSM Satu Mare (1-3)

Arbitri: Bathory Ștefan, Lukacs Levente, Nagy Szabolcs;

Marcatori: Bogdan Faur (min. 10 și 30), Jakab Martin (min. 43), Robert Portik (min. 56), Marian Zima (min 63);

CSM Satu Mare: Daniel Oșan – Tincău, Vlad Negrean, Vlăduț Țoca, Călin Vădan – Bogdan Faur, Angelo Șimon, Florin Chitas, Jakab Martin – Mircea Bordac, Nylvan Rareș;

Rezerve: Marius Curileac – Marian Zima, Horotan, Babriel Cădar, Robert Portik, Raul Ritli;

Antrenor: Zoltan Ritli;

Articolul precedentOUG pentru alegerile anticipate a fost publicată, vineri seară, în Monitorul Oficial
Articolul următorȘofer în stare gravă, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp