Măsuri speciale anti-caniculă în municipiul Satu Mare

Date fiind temperaturile ridicate care se anunţă în următoarea perioadă în municipiul reședință de județ, Primăria Municipiului Satu Mare și Apaserv SA vin în sprijinul sătmărenilor cu o serie de măsuri pentru combaterea efectelor caniculei.
Toate cişmelele publice au fost verificate, fiind funcţionale: P-ța 25 Octombrie (lângă BCR), Parcul Central (vizavi de hotel Dacia), Ceasul Electric ( colț strada Horea), B-dul Vasile Lucaciu (bloc Transilvania), Grădina Romei.
De asemenea, pentru o mai bună acoperire a zonelor intens circulate, începând de astăzi, 7 august, în municipiu vor amplasate dozatoare de apă în următoarele locații: Birou Abonați – Casieria S.C. Apaserv Satu Mare S.A. – str. Mihai Viteazu, intrare la Spitalul Județean Satu Mare ( Spitalul Nou), intrare la Spitalul Vechi, stația Transurban-str. Cuza Vodă.
Pe această cale, precizăm că Primăria Municipiului Satu Mare a solicitat operatorului de apă ca toate lucrările de mentenanţă sau investiţii la reţeaua de apă potabilă să fie reprogramate pentru a nu afecta livrarea apei către populaţie, în zilele caniculare. Singurele lucrări la care se va interveni sunt cele de avarii, cu maximă promptitudine.

Articolul precedentPrimăria Satu Mare a dispus sigilarea apartamentelor din imobilul situat pe strada Horea
Articolul următorCerșetoarea agresivă a ”evadat” de la Psihiatrie. Ridicată din nou de oamenii legii