Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac fără precedent la adresa PSD, după ce proiectul Legii autonomiei Ținutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputaților.

„Este incredibil ce se intampla in Parlament! Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD!  Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României, în timp ce noi luptăm cu pandemia de COVID, în timp ce noi luptăm pentru viețile românilor. PSD lupta in birourile secrete pentru a da Ardealul ungurilor. PSD a ajutat UDMR cu autonomia Ținutului Secuiesc. PSD, ce v-a promis liderul de la Budapesta în schimbul acestei înțelegeri?”, a spus Klaus Iohannis, miercuri, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

„Asta inseamna o majoritate toxica! De aceea se intelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale natiunii sa fie decise de PSD”, a mai spus presedintele.

„Cat voi fi eu presedinte al Romaniei, o astfel de lege nu va exista!”, a incheiat Iohannis.

Articolul precedentCOVID-19 | Numărul persoanelor infectate în România se apropie de 12.000. În Satu Mare rămâne neschimbat numărul de cazuri confirmate
Articolul următorAmenzi în valoare de 76.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației