Istvan Kovacs delegat în premieră în grupele Champions League

Istvan Kovacs va arbitra pentru prima dată în carieră un meci din grupele celei mai importante competiții intercluburi organizată de UEFA. Kovacs a fost delegat la partida dintre Valencia și Young Boys Berna, din grupa H, meci ce se va disputa miercuri, 7 noiembrie, în Spania, și va începe la ora 19:55.

Kovacs va fi ajutat de “asistenții” Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri adiționali au fost desemnați Marius Avram și Horațiu Feșnic, în timp ce al patrulea oficial va fi Alexandru Cerei.
În acest sezon competițional, Kovacs a mai oficiat la patru partide din Europa League, trei în preliminarii și unul în faza grupelor, întâlnirea dintre Villareal și Glasgow Rangers.

Kovacs a mai arbitrat cele două echipe: Young Boys Berna – Midtjylland 0-2, pe 30 august 2012 în play-off-ul Europa League, respectiv Young Boys Berna – Partizan Belgrad 1-1, pe 14 septembrie 2017, în grupele Europa League.

Meci de top pentru Hațegan în Liga Campionilor

Tot miercuri, o altă brigadă românească va conduce unul dintre cele mai tari meciuri din Champions League, duelul dintre Juventus și Manchester United, din grupa H. Hațegan va fi ajutat de “asistenții” Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitri adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

Articolul precedentȘoferi beți pe drumurile județului
Articolul următorBărbat condamnat la închisoare, prins și încarcerat în Penitenciarul Satu Mare