Șoferi beți pe drumurile județului

Trei conducători auto din județul Satu Mare au fost depistați de polițiști la volanul unor autovehicule, în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice, în acest sfârșit de săptămână.
Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat ieri, 4 noiembrie, în jurul orei 2.20, în municipiul Satu Mare, un bărbat, de 30 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autovehicul pe raza municipiului Satu Mare sub influența băuturilor alcoolice.
Astfel, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, un conducător auto, de 50 de ani, din localitatea Păulian, a fost oprit în trafic, la data de 3 noiembrie a.c., în localitatea Doba, de către polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare și fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Și polițiștii Poliției oraș Ardud, au identificat în trafic, între localitățile Ardud și Gerăușa, un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism având o alcoolemie de 0,40 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
În toate cazurile, persoanele testate au fost conduse la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei și au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentSătmărean urmărit internațional pentru comiterea unei infracţiuni contra persoanei, depistat de polițiști
Articolul următorIstvan Kovacs delegat în premieră în grupele Champions League