Inconștiență la volan. Cum au fost prinși doi șoferi din Tășnad și Negrești Oaș

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au identificat în trafic pe raza localității Tășnad un bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice, aparatul indicând o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și polițiștii Poliției oraș Negrești Oaș au depistat un conducător auto, de 25 de ani, din Negrești Oaș, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Victoriei, din Negrești Oaș, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost conduși la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 

Articolul precedentPentru neatenţia la volan, poţi plăti cu viaţa ta. Sau a altora. Fii treaz la volan
Articolul următorPesta porcină. Bani pentru despăgubirea sătmărenilor rămași fără porci