Incendiu de amploare la o casă din Sătmărel. Pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările

În această noapte, la ora 00:15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Sătmărel.
La fața locului s-au deplasat 15 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la două anexe gospodărești, flăcările ajungând și la o casă de locuit învecinată. După ce s-au asigurat că nu există persoane sau animale surprinse în interior, pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului având nevoie de aproximativ patru ore pentru stingerea tuturor focarelor.
După finalizarea intervenției, s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs într-una dintre anexe și s-a propagat la cea de-a doua anexă, respectiv la casa vecinilor.
În urma incendiului au ars: cele două anexe, materialele combustibile din interiorul acestora, mobilierul din bucătăria și sufrageria casei la care s-a propagat incendiul și s-au degradat: aparatură electronică și electrocasnică, geamuri, uși, pereți și 2 tavane.

Articolul precedentProiectul ”For Equal Chances” | Elevi din Estonia, Italia și România, prezenți la Satu Mare
Articolul următorBărbați, reținuți de polițiști. Furau lemne cu TIR-ul