Hoți prinși la Satu Mare, după ce au dat o lovitură în Piața de Alimente

Patru persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt și peste 20 de persoane, legitimate este bilanțul acțiunii desfășurate ieri de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare.
În dimineața zilei de 29 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare însoțiți de polițiști criminaliști au desfășurat o acțiune pentru contracararea fenomenului infracțional și pentru prezervarea și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, în special în segmentul stradal, pe raza municipiului Satu Mare.
Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au legitimat peste 20 de persoane, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 570 de lei.
Totodată, polițiștii au identificat patru persoane, bănuite că în noaptea de 03/04 ianuarie ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unui magazin, situat în Piața de Alimente, din municipiul Satu Mare.
Astfel, au fost depistați 4 bărbați având vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, toți din municipiul Satu Mare, care ar fi provocat un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.
Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedent40% dintre unitățile de învățământ din județul Satu Mare, fără pază şi supraveghere video
Articolul următorCratere în asfalt, după zăpadă. Locuitorii dintr-o comună se pregătesc de protest