Un bărbat din Turț a fost reținut, după ce săptămâna trecută a spart patru locuințe, în două zile consecutive, și a furat echipamente de lucru și electrocasnice. 

 

Potrivit IPJ Satu mare, la data de 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați prin SNAU 112, cu privire la faptul că în localitatea Turț, la două adrese diferite, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilele nelocuite, de unde ar fi sustras diverse bunuri.

La data de 17 noiembrie, aceeași polițiști au fost sesizați cu privire la faptul că în alte două locuințe din localitatea Turț, s-ar fi pătruns, fără drept și s-ar fi sustras bunuri electrocasnice.

Din verificările efectuate la adresele indicate în sesizări, polițiștii au constatat faptul că aspectele se confirmă.

Astfel, persoane necunoscute, ar fi pătruns fără drept, prin distrugerea geamurilor, în imobilele aflate în proprietatea a trei bărbați și a unei femei, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, constând în echipamente de lucru și electrocasnice.

Ca urmare a cercetărilor efectuate în cauze, polițiștii au identificat persoana care a comis infracțiunile, fiind vorba de un bărbat, de 47 de ani, din Turț.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 80%.

Față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat instanței, cu propunere legală.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentA fost lansat aftermovie-ul UNTOLD 2022
Articolul următorPMP susține demersul inițiat de USR și de Forța Dreptei, de atacare la CCR a modificărilor aduse Codului Fiscal