Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT Satu Mare, au efectuat, pe data de 9 iulie, 10  percheziții domiciliare în localitățile Satu Mare și Negrești Oaș, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, anunță Inspectoratul General al Poliției Românie (IGPR), într-un comunicat transmis azi.

 

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.- B. T. Satu Mare, au desfășurat o acțiune în județul Satu Mare, vizată fiind o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc (cocaină).

Gruparea ar fi comercializat drogurile în municipiul Satu Mare.

Polițiștii au efectuat o prindere în flagrant delict și au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară în localitățile Satu Mare și Negrești Oaș.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 19 doze de cocaină, 2 cântare de precizie, un grinder, 2 telefoane mobile și diferite sume de bani, iar patru persoane au fost reținute pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Imagine

Imagine

 

Articolul precedentKlaus Iohannis: Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile. Păstrăm aceleași restricții
Articolul următorTinerii fermieri pot solicita de la AFIR fonduri nerambursabile pentru instalarea ca șefi de exploatații agricole