Consilierul local Gheorghe Stan, propunerea PNL, este de azi noul viceprimar al municipiului. 

PNL Satu Mare l-a propus în mod oficial pe consilierul local Gheorghe Stan, cel instalat în funcţie în urmă cu o lună. Consilierii PSD l-au propus, pe de altă parte, pe consilierul local Romeo Pop.

Consilierii locali au intrat pe rând în cabina de vot, unde au votat cu DA sau NU pentru candidatul favorit. Rezultatul votului a fost: 14 voturi pentru Gheorghe Stan și 6 voturi pentru Romeo Pop. Din totalul de 23 de consilieri locali, au fost prezenți 20.

”O să am vreo nouă departamente de care o să mă ocup în cadrul Primăriei, sper să le duc la bun sfârșit. Îmi propun să duc la bun sfârșit toate proiectele care sunt în cadrul Primăriei, cele pe rol și care vor fi de acum încolo” a declarat noul viceprimar al municipiului Satu Mare, Gheorghe Stan.

Întrebat ce anume îl recomandă, acesta a răspuns: ”Propunerea PNL și rezultatele de care am dat dovadă”.

Gheorghe Stan are 53 de ani, este economis și deține o societate comercială care activează în domeniul comerțului cu material lemnos. E căsătorit și are doi copii.

Articolul precedentRezultate fără precedent în domeniul învățământului informatic sătmărean obținute de un elev al CN ”Mihai Eminescu”
Articolul următorPercheziții de amploare la Satu Mare. Mascații au descins la o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc