Polițiştii Secției Poliție Rurală Petreşti şi specialişti din cadrul RAR au desfăşurat o acțiune de control în localitatea Pişcolt pe DN 19.

În urma controalelor, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5 500 lei și au fost ridicate trei certificate de înmatriculare, pentru anvelope necorespunzătoare și pentru folii neomologate aplicate pe auto.

Totodată, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat ieri în jur de 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23 300 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto care nu au respectat normele rutiere și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Dintre permisele reținute, 3 dintre acestea au fost ridicate pentru nerespectarea regimului de viteză fiind filmați și înregistrați de aparatul radar, conducători auto cu vârste cuprinse între 24 și 41 de ani, care rulau cu viteze de la 103 km/h până la 130 km/h.

De asemenea,  polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de  aproximativ 4 100 de lei.

Articolul precedentUn tânăr, de 18 ani, s-a ales cu dosar penal
Articolul următorÎn weekend are loc Cupa Satu Mare – Memorial ”Ecaterina Stahl”, ediția a X-a