O femeie din Filipine a fost depistată, joi, de polițiștii de la Imigrări Satu Mare, că se află în ședere ilegală pe teritoriul României. Fiind căsătorită cu un cetățean român, femeia a fost amendată și îndrumată să-și reglementeze situația. 

 

Ieri, polițiștii de imigrări din Satu Mare au desfășurat activități specifice de control, pe raza de competență, pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor în țara noastră. În acest context, poliţiştii de imigrări au depistat o persoană de sex feminin, din Filipine, care se afla în ședere ilegală.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta este membru de familie al unui cetățean român, situație în care este interzisă returnarea, și a fost îndrumată către structura de imigrări în vederea reglementării dreptului de ședere.

De asemenea, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de  800 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

 Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii au verificat și patru societăți comerciale, însă nu au fost constatate nereguli.

La activități, poliţiştii de imigrări au fost sprijiniți de polițiști de frontieră și jandarmi.

 

 

 

 

BIROUL

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentNoi reguli la taxele de drum pentru şoferii români
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET