Fabrica Continental din Carei își mută o parte dintre proiecte în Ungaria

dav

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a avut o întâlnire cu noua conducere a fabricii Continental din Carei, se arată într-un material postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei. În cadrul întâlnirii, directorul general Franziska Jung, numit recent în funcție, a prezentat situația economică actuală reală a fabricii Cotinental din Carei, precum și perspectivele de viitor ale acesteia.
”Nu există niciun plan de a închide această fabrică, strategică pentru Continental. Nu vom închide nici una din cele trei hale de producție. Parțial unele proiecte au fost relocate în Ungaria, din motive legate de afaceri, iar numărul de comenzi a scăzut spre finalul acestui an, ceea ce este, de altfel, un comportament normal în industria automotive. Acesta este motivul pentru care am schimbat stilul de lucru, în luna octombrie, de la activități desfășurate în 4 schimburi la 3 schimburi și am adaptat numărul de poziții a angajaților din leasing în funcție de nevoile clienților noștri”, a declarat directorul general Franziska Jung.
În cadrul aceleiași întâlniri au fost prezentate și perspectivele de viitor ale fabricii Continental din Carei.
”Pentru 2019 estimăm o creștere a comenzilor și a proiectelor noi în fabrica din Carei. Așadar, nu sunt motive de îngrijorare cu privire la locurile de muncă ale operatorilor din fabrica noastră din Carei. Putem și vom oferi stabilitate și o abordare sustenabilă!”, a adăugat directorul general Franziska Jung, potrivit materialului publicat de Primăria Carei.

Articolul precedentAsociația de Părinți solicită anularea deciziei de schimbare a numelui Școlii nr. 10 în ”Rakoczi Ferenc”
Articolul următorBărbat prins în flagrant de polițiști în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o mașină