Echipajul medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare a obținut locul II la Concursul Internaţional „RALIUL MEDICAL TRANSCARPATIC 2019”.
Echipajul medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare a urcat pe podium, obținând locul II – la copil- corp strain, intoxicație cu otravă.
La această competiţie internaţională de ambulanţe au participat un număr de 44 de echipaje cu 150 de concurenţi.
La concurs au participat managerul Serviciului Județean de Ambulanta Satu Mare, dr. Notarius Gabriela, dir. tehnic Iago Tamas şi un echipaj medical de urgenţă de tip C2, format din dr. Stancu Ramona, as. Vlazan Bogdan și amb. Timis Daniel.
Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare aduce multumiri si felicitari echipajului care a participat la acest concurs, urcand pe podium si obtinand
Concursul s-a desfășurat în perioada 4 – 8 Iunie 2019 și a fost organizat de Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgenţă din Transcarpatia – Ucraina.
Concursul s-a desfăşurat în Ucraina sub tutela Regiunii Administrative Transcarpatia – Departamentul de Medicină de Urgenţă la invitaţia Consulatului României la Solotvino, Ucraina.
Consulatul României la Solotvino încurajează orice formă de colaborare transfrontalieră care poate aduce valoare adăugată relaţiilor dintre România şi Ucraina.

Articolul precedentDezinsecție împotriva căpușelor și țânțarilor, la Carei
Articolul următorAccident grav în județ. Un bărbat a intrat cu mașina în șanț