Un bărbat, de 50 de ani, a suferit vătămări corporale grave în urma unui accident rutier care a avut loc, ieri, 11 iunie, în localitatea Odoreu.

La data de 11 iunie, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați despre faptul că pe DN 19 F, în localitatea Odoreu, a avut loc un accident de circulație.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un șofer, de 50 de ani, din localitatea Odoreu, conducând un autoturism în localitatea Odoreu, pe fondul conducerii imprudente, a intrat în șanțul din partea dreaptă a drumului, fiind proiectat în afara autoturismului.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

De asemenea, verificările efectuate de polițiști au dus la concluzia că susnumitul poseda permis de conducere necorespunzător categoriei de autovehicul pe care o conducea.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Articolul precedentEchipajul medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare, pe podium, la Concursul Internaţional „RALIUL MEDICAL TRANSCARPATIC 2019”
Articolul următorTânăr reținut pentru contrabandă cu țigări