Un bărbat, de 57 de ani, din Vetiș, și o tânără, de 20 de ani, din Ardud, s-au ales cu dosar penal.
Astfel, un bărbat, de 57 de ani, a fost depistat de polițiști sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism.
La data de 11 aprilie, în jurul orei 00.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au oprit pentru control, pe strada Mioriței din municipiul Satu Mare, un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din localitatea Vetiș.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Tot ieri, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au oprit pentru control între localitățile Ardud și Gerăușa un autoturism condus de o tânără de 20 de ani din oraș Ardud.
Polițiștii au constatat faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie, iar autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de către un alt tânăr de 23 de ani din aceeași localitate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea cu știință a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentȚigări de contrabandă confiscate de polițiștii sătmăreni
Articolul următorMinistrul Educației pregătește noua lege a Educației. Andronescu recunoaște că există defecte în sistemul actual de educație