Doi bărbați din județul Satu Mare au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști, din cauză că nu au respectat ordinele de protecție emise pe numele lor.

 

 

Potrivit IPJ Satu Mare, duminică, 21 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică- Proximitate au fost sesizați, de către o femeie de 52 ani din municipiul Satu Mare, cu privire la  faptul că, în aceeași zi, fiul său de 27 ani s-ar fi deplasat la locuința ei, nerespectând astfel prevederile ordinului de protecție emis pe numele său.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție.

Totodată, față de tânăr s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

 

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 50 de ani din Ardud, despre faptul ca soțul ei nu respectă prevedrile ordinului de protecție emis pe numele său.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul apropiindu-se de soție și de locuința în care domiciliază. Mai mult, acesta din urmă ar fi amenințat-o pe soție cu acte de violență.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție și amenințare.

Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentVârsta de pensionare va crește pentru toți românii până la 65 de ani. Anunțul făcut de ministrul Muncii
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET